General Data Protection Regulation

 

Proclaimer

Dit is de officiële website van Aksent-Rotselaar wzw. Het bestuur is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te behouden.

Kom je toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Copyright statement

Tenzij anders wordt aangegeven, is de informatie die je op deze site vindt vrij van rechten.

De informatie mag kosteloos, maar mits bronvermelding en enkel voor persoonlijk gebruik, gebruikt worden. Het gebruik en de reproductie van multimedia-informatie ( beelden, geluid, toepassingen ) is steeds aan een voorafgaandelijke goedkeuring onderworpen. Aksent behoudt alle eigendomsrechten op haar site. Bepaalde softwaretoepassingen en grafische elementen op de site worden door derden aangeleverd en kunnen door het auteursrecht beschermd worden, waardoor de mogelijkheid tot gebruik en reproductie beperkt wordt en aan de voorafgaande toestemming van de auteur onderworpen wordt.

Privacy statement

In overeenstemming met de GDPR tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, heb je steeds inzage in de persoonsgegevens die je via deze website aan deze website aan Aksent bezorgt.

Indien je dat wenst, schrappen of corrigeren we deze gegevens. Wij gebruiken deze gegevens enkel voor onze online dienstverlening.

Je mailt hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

#   “ Aksent bevestigt dat het de Europese verordening    ( GDPR ) aangaande privacy regels volledig naleeft en verklaart zich akkoord met de daarin vermelde restricties aangaande persoonsgegevens en/of fotomateriaal aanwezig op deze site “  #